Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Objave v skladu s Priporočili in pričakovanji SDH

Skladno s točkama 4.4 in 4.5 Priporočil in pričakovanj Slovenskega državnega holdinga objavljamo naslednje podatke oz. informacije:

  • Izplačilo regresa za leto 2020

    Pravna osnova za izplačilo regresa v družbi DARS d.d. je Kolektivna pogodba DARS d.d. in Tarifna priloga h Kolektivni pogodbi DARS d.d.

    V družbi DARS d.d. je bil izplačan polni regres za leto 2020 v višini 1.450,00 EUR (oz. skladno z zakonodajo v sorazmernem delu), v skupni višini 1.801.625,00 EUR. Do izplačila regresa so upravičeni vsi delavci (z izjemo članov uprave družbe), ki so oziroma bodo v delovnem razmerju v družbi DARS d.d. v letu 2020, in sicer v celotnem znesku za delavce, ki imajo pravico do celotnega letnega dopusta za leto 2020, in v sorazmernem delu za delavce, ki imajo pravico le do sorazmernega dela letnega dopusta za leto 2020.