Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Neprestana krepitev kompetentnosti zaposlenih.

Razvoj voditeljstva v podjetju.

Oblikovanje ustvarjalnega, varnega in zanimivega delovnega okolja.

Možnosti zaposlitve in način kadrovanja

V skladu s potrebami delovnih procesov in delovno-pravno zakonodajo v svojo delovno sredino radi sprejemamo samostojne, samoiniciativne, strokovne in v timsko delovanje usmerjene sodelavce, ki jim poslanstvo družbe DARS d.d. predstavlja izziv. 

Družba DARS je na slovenskem področju eden od najuglednejših zaposlovalcev po raziskavi agencije Mojedelo.com in omogoča zaposlitev po vseh regijah Slovenije, poleg tega pa zaposlitev v okviru naše družbe zaposlenim zagotavlja visoko stopnjo ekonomske in socialne varnosti.

Na povezavi prosta delovna mesta so objavljene potrebe po novih sodelavcih, prav tako pa jih objavljamo tudi na Zavodu za zaposlovanje in v tiskanih medijih. Če so vam poslanstvo in vrednote naše družbe blizu, vas vabimo, da spremljate objave prostih delovnih in se nanje prijavite.

 

Prosta delovna mesta

Strokovni sodelavec (m/ž) v Službi za računovodstvo

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji d.d., Ulica XIV. divizije 4, 3000 Celje, objavlja:

 

prosto delovno mesto STROKOVNI SODELAVEC (m/ž), v okviru Področja financ, računovodstva in nabave, v Službi za računovodstvo.

 

Iščemo sodelavca/ko z nekajletnimi delovnimi izkušnjami na področju računovodstva, ki bo spremljal/-a in knjižil/-a različne poslovne dogodke ter izvajal/-a kontrole, reševal/-a zahtevnejše računovodske ter davčne vsebine, ob razumevanju pravil in logike dvostavnega knjigovodstva in poznavanju slovenskih računovodskih standardov ter davčne zakonodaje.

 

Pogoji za zasedbo delovnega mesta:

 • specialistično izobraževanje po višješolski izobrazbi (prejšnje)/specializacija po višješolski izobrazbi (prejšnja), visokošolsko strokovno izobraževanje (prejšnje)/visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja), visokošolsko strokovno izobraževanje (prva bolonjska stopnja)/visokošolska strokovna izobrazba (prva bolonjska stopnja), visokošolsko univerzitetno izobraževanje (prva bolonjska stopnja)/visokošolska univerzitetna izobrazba (prva bolonjska stopnja) ali visokošolsko izobraževanje prve stopnje in podobno izobraževanje/visokošolska izobrazba prve stopnje in podobna izobrazba, drugje nerazporejeno (Klasius: 16201, 16202, 16203,16204 ali 16299), 
 • dobra usposobljenost za delo z orodji MS Office,
 • vozniški izpit B kategorije,
 • višja raven znanja tujega jezika – B1,
 • organizacijske sposobnosti,
 • komunikativnost,
 • natančnost in zanesljivost,
 • sposobnost dela v timu,
 • inovativnost,
 • osebna urejenost.

 

Želena funkcionalna znanja:

 • izobrazba ekonomske smeri oz. delovnemu področju ustrezne smeri,
 • 5-letne delovne izkušnje na področju računovodstva,
 • poznavanje spremljanja in knjiženja različnih poslovnih dogodkov ter izvajanja kontrol,
 • razumevanje pravil in logike dvostavnega knjigovodstva,
 • reševanje zahtevnejših računovodskih in davčnih vsebin,
 • poznavanje slovenskih računovodskih standardov,
 • poznavanje davčne zakonodaje (npr.: Zakona o davku na dodano vrednost in Zakona o davku od dohodka pravnih oseb),
 • višja raven znanja drugega tujega jezika – B1.

 

Vsebina delovnega mesta - naloge: opravljanje zahtevnejših del s področja dela, pripravljanje strokovnih podlag in internih aktov, sodelovanje pri pripravi pogodbenih dokumentov, sodelovanje pri pripravi poslovnega načrta, sodelovanje pri pripravi in izvedbi projektov, predlaganje novih metod tehnik in postopkov dela, sodelovanje pri usposabljanju sodelavcev, vodenje evidenc, izdelovanje analiz in pripravljanje poročil.

 

Delovno razmerje se sklene za nedoločen, s polnim delovnim časom in 4 (štiri) mesečnim poskusnim delom.

 

Kraj opravljanja dela: Ljubljana

Ponudbe z življenjepisom, ustreznimi dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev in opisom dosedanjih delovnih izkušenj, prosimo pošljite v 14 (štirinajstih) dneh po objavi na naslov: DARS, d. d., Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana, s pripisom »Služba za upravljanje s kadri« ter navedbo »STROKOVNI SODELAVEC (m/ž), v Službi za računovodstvo«.

 

Datum objave: 15. 1. 2021

Datum poteka objave: 29. 1. 2021