Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Neprestana krepitev kompetentnosti zaposlenih.

Razvoj voditeljstva v podjetju.

Oblikovanje ustvarjalnega, varnega in zanimivega delovnega okolja.

Možnosti zaposlitve in način kadrovanja

V skladu s potrebami delovnih procesov in delovno-pravno zakonodajo v svojo delovno sredino radi sprejemamo samostojne, samoiniciativne, strokovne in v timsko delovanje usmerjene sodelavce, ki jim poslanstvo družbe DARS d.d. predstavlja izziv. 

Družba DARS je na slovenskem področju eden od najuglednejših zaposlovalcev po raziskavi agencije Mojedelo.com in omogoča zaposlitev po vseh regijah Slovenije, poleg tega pa zaposlitev v okviru naše družbe zaposlenim zagotavlja visoko stopnjo ekonomske in socialne varnosti.

Na povezavi prosta delovna mesta so objavljene potrebe po novih sodelavcih, prav tako pa jih objavljamo tudi na Zavodu za zaposlovanje in v tiskanih medijih. Če so vam poslanstvo in vrednote naše družbe blizu, vas vabimo, da spremljate objave prostih delovnih in se nanje prijavite.

 

Prosta delovna mesta

Strokovni sodelavec (m/ž) v Sekretariatu uprave

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, d. d., Ulica XIV. divizije 4, 3000 Celje, objavlja:

 

prosto delovno mesto STROKOVNI SODELAVEC (m/ž), v okviru Funkcij uprave, Sekretariat uprave

 

 

Pogoji za zasedbo delovnega mesta:

 • Specialistično izobraževanje po višješolski izobrazbi (prejšnje)/specializacija po višješolski izobrazbi (prejšnja) ali  Visokošolsko strokovno izobraževanje (prejšnje)/visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja) ali Visokošolsko strokovno izobraževanje (prva bolonjska stopnja)/visokošolska strokovna izobrazba (prva bolonjska stopnja) ali Visokošolsko univerzitetno izobraževanje (prva bolonjska stopnja)/visokošolska univerzitetna izobrazba (prva bolonjska stopnja) ali  Visokošolsko izobraževanje prve stopnje in podobno izobraževanje/visokošolska izobrazba prve stopnje in podobna izobrazba, drugje nerazporejeno (Klasius: 16201, 16202, 16203,16204 ali 16299),
 • dobra usposobljenost za delo z orodji MS Office,
 • vozniški izpit B kategorije,
 • višja raven znanja tujega jezika – B1,
 • organizacijske sposobnosti,
 • komunikativnost,
 • natančnost in zanesljivost,
 • sposobnost dela v timu,
 • inovativnost,
 • osebna urejenost.

 

Želena funkcionalna znanja:

 • višja raven znanja angleškega jezika – B1,
 • prilagodljivost,
 • dobro poznavanje poslovnega bontona.

 

Vsebina delovnega mesta - naloge:

Opravljanje zahtevnejših del s področja dela; pripravljanje strokovnih podlag in internih aktov; sodelovanje pri pripravi pogodbenih dokumentov; sodelovanje pri pripravi poslovnega načrta; sodelovanje pri pripravi in izvedbi projektov; predlaganje novih metod, tehnik in postopkov dela; sodelovanje pri usposabljanju sodelavcev; vodenje evidenc, izdelovanje analiz in pripravljanje poročil.

 

Delovno razmerje se sklene za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 4 (štiri) mesečnim poskusnim delom.

 

Lokacija dela: Ljubljana

 

Ponudbe z življenjepisom, ustreznimi dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev in opisom dosedanjih delovnih izkušenj, prosimo, pošljite v 5 (petih) dneh po objavi na naslov: DARS d. d., Dunajska 7, 1000 Ljubljana, s pripisom »Služba za upravljanje s kadri« - z obveznim pripisom prostega delovnega mesta ''Strokovni sodelavec –Sekretariat uprave''.

 

 

Datum objave: 03.04.2020

Datum poteka objave: 08.04.2020