Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Neprestana krepitev kompetentnosti zaposlenih.

Razvoj voditeljstva v podjetju.

Oblikovanje ustvarjalnega, varnega in zanimivega delovnega okolja.

Možnosti zaposlitve in način kadrovanja

V skladu s potrebami delovnih procesov in delovno-pravno zakonodajo v svojo delovno sredino radi sprejemamo samostojne, samoiniciativne, strokovne in v timsko delovanje usmerjene sodelavce, ki jim poslanstvo družbe DARS d.d. predstavlja izziv. 

Družba DARS je na slovenskem področju eden od najuglednejših zaposlovalcev po raziskavi agencije Mojedelo.com in omogoča zaposlitev po vseh regijah Slovenije, poleg tega pa zaposlitev v okviru naše družbe zaposlenim zagotavlja visoko stopnjo ekonomske in socialne varnosti.

Na povezavi prosta delovna mesta so objavljene potrebe po novih sodelavcih, prav tako pa jih objavljamo tudi na Zavodu za zaposlovanje in v tiskanih medijih. Če so vam poslanstvo in vrednote naše družbe blizu, vas vabimo, da spremljate objave prostih delovnih in se nanje prijavite.

 

Prosta delovna mesta

Elektrovzdrževalec (m/ž) v ACB Kozina

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, d. d., Ulica XIV. divizije 4, 3000 Celje, objavlja:

 

prosto delovno mesto ELEKTROVZDRŽEVALEC (m/ž), v Področju vzdrževanje, v ACB Kozina (ACB Kozina in izpostava Bertoki).

 

Pogoji za zasedbo delovnega mesta:

 • srednje tehniško in drugo strokovno izobraževanje/srednja strokovna izobrazba - tehnična; srednje splošno izobraževanje/srednja splošna izobrazba - tehnična; srednje tehniško in drugo strokovno ter splošno izobraževanje/srednja strokovna in splošna izobrazba, drugje nerazporejeno - tehnična (Klasius: 15001 - tehnična, 15002 - tehnična ali 15099 - tehnična), 
 • vozniški izpit B kategorije,
 • natančnost in zanesljivost,
 • sposobnost dela v timu,
 • splošna telesna pripravljenost,
 • ročne spretnosti,
 • sposobnost za delo na višini,
 • sposobnost logičnega razmišljanja,
 • iznajdljivost.

 

Želena funkcionalna znanja:

 • dobra usposobljenost za delo z orodji MS Office,
 • vozniški izpit C kategorije.

 

Vsebina delovnega mesta - naloge: opravljanje elektro-vzdrževalnih del, sodelovanje pri optimizaciji delovanja ITS naprav in sistemov, vodenje evidenc in pripravljanje poročil.

 

Delovno razmerje se sklene za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 3 (tri) mesečnim poskusnim delom.

 

Kraj opravljanja dela: ACB Kozina in izpostava Bertoki

 

Ponudbe z življenjepisom, ustreznimi dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev in opisom dosedanjih delovnih izkušenj, pošljite v 10 (desetih) dneh po objavi na naslov: DARS, d. d., Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana, s pripisom »Služba za upravljanje s kadri« ter navedbo delovnega mesta ELEKTROVZDRŽEVALEC (m/ž), v ACB Kozina.«

 

Datum objave: 12. 10. 2021

Datum poteka objave: 22. 10. 2021