Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Neprestana krepitev kompetentnosti zaposlenih.

Razvoj voditeljstva v podjetju.

Oblikovanje ustvarjalnega, varnega in zanimivega delovnega okolja.

Skrb za varnost zaposlenih

Naši zaposleni opravljajo delo v specifičnih, pogosto zahtevnih razmerah. Najnevarnejše delo imajo vzdrževalci, ki opravljajo več kot 130 različnih del na avtocesti in ob njej ter z delom v vseh vremenskih razmerah, podnevi in ponoči skrbijo za 24-urno varno prevoznost avtocest.

Varnost naših sodelavcev zagotavljamo s sodobno delovno opremo in stroji, s katerimi zmanjšujemo njihove obremenitve, ter z ustrezno osebno varovalno opremo. Na vse pogostejše izredne dogodke jih pripravimo z jasnimi pisnimi navodili za postopke in obnašanja, s katerimi jim olajšamo sprejemanje odločitev v zahtevnih situacijah in skrbimo za njihovo večjo varnost.

 

Varnost delavcev, ki vzdržujejo avtoceste in skrbijo za njihovo varnost in prevoznost, je precej odvisna tudi od ravnanja uporabnikov avtocest. Zaradi neupoštevanja signalizacije in prometnih predpisov so pogosti naleti vozil na naše sodelavce, prometno signalizacijo in vozila za zavarovanje del.

Z nabavo sodobne cestne opreme in signalizacije ter uveljavljanjem sistema informiranja uporabnikov si prizadevamo, da bi tovrstna nevarna tveganja za naše sodelavce in seveda tudi za uporabnike avtocest čim bolj zmanjšali.

Kadrovski projekti

Družini prijazno podjetje


Revizorski svet je 27. marca 2015 sprejel sklep, da DARS d.d. podeli polni certifikat Družini prijazno podjetje.

Več

Cesta kot delovno okolje


Nesreče na cestah in zastoji zaradi njih so dodatna obremenitev, s katerim se vsakodnevno soočajo delavci, ki svoje delo opravljajo na cesti ...

Več