Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Finančne novice
Nadzorni svet DARS za člana uprave-delavskega direktorja imenoval Rožleta Podborška

Nadzorni svet družbe DARS je na seji 29. 2. 2024 na osnovi sklepa Sveta delavcev DARS in statuta družbe DARS imenoval Rožleta Podborška, zaposlenega v DARS, za člana uprave/delavskega direktorja družbe DARS za dobo pet let. S funkcijo nastopi 9. 5. 2024.

01.03.2024 VEČ
Finančne novice
Nadzorni svet DARS za članico uprave imenoval Alenko Muhič

Nadzorni svet DARS d.d. je na 37. redni seji, ki je potekala 11. januarja 2024, za članico uprave imenoval Alenko Muhič. Novo imenovana članica uprave bo petletni mandat nastopila 15. januarja 2024. Upravo družbe DARS d.d. sestavljajo še: mag. David Skornšek, predsednik uprave, mag. Andrej Ribič, član uprave, in Rožle Podboršek, član uprave - delavski direktor.

11.01.2024 VEČ
Finančne novice
Informacija o spremembi v upravi družbe

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, objavlja informacijo o spremembi v upravi družbe DARS. Dr. Lidija Kegljevič Zagorc je s 7. 12. 2023 odstopila s funkcije članice uprave družbe DARS. Kot je znano, je Vlada RS dr. Lidijo Kegljevič Zagorc z 8. 12. 2023 imenovala za državno sekretarko na ministrstvu za naravne vire in prostor.

11.12.2023 VEČ
Finančne novice
Finančni koledar za leto 2024

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje objavlja finančni koledar za leto 2024.

11.12.2023 VEČ
Finančne novice
Sklepi 26. izredne seje skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, v pripetem delu notarskega zapisnika objavlja sklepe 26. izredne seje skupščine družbe DARS, ki je bila 6. 12. 2023.

07.12.2023 VEČ
Finančne novice
Objava sklica skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana, in veljavne zakonodaje uprava Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS, d. d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, sklicuje 26. izredno sejo skupščine družbe DARS, d. d., ki bo v sredo, 6. 12. 2023, ob 13. uri v sejni sobi uprave, v prostorih družbe DARS, d. d., Dunajska 7, Ljubljana.

05.12.2023 VEČ
Finančne novice
Objava nerevidiranega polletnega poročila

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in veljavne zakonodaje objavlja nerevidirano poročilo o poslovanju družbe DARS v prvem polletju 2023.

31.08.2023 VEČ
Finančne novice
S&P Global Ratings ponovno dodelil bonitetno oceno

Bonitetna agencija Standars & Poor's (S&P) Global Ratings je družbi DARS d.d. ponovno dodelila dolgoročno bonitetno oceno »A+« in kratkoročno »A-1« s stabilnimi obeti ter zvišala bonitetno oceno DARS kot samostojnega podjetja iz bb+ na bbb-.

25.08.2023 VEČ
Finančne novice
Sklepi 25. seje skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, v pripetem delu notarskega zapisnika objavlja sklepe 25. seje skupščine družbe DARS, ki je bila 21. 8. 2023.

22.08.2023 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ