Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Finančne novice
Sklepi 28. seje skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, v pripetem delu notarskega zapisnika objavlja sklepe 28. seje skupščine družbe DARS, ki je bila 21. 6. 2024.

21.06.2024 VEČ
Finančne novice
Trajnostno poročilo 2023

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in veljavne zakonodaje objavlja Trajnostno poročilo 2023.

21.06.2024 VEČ
Finančne novice
Objava sklica skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana, in veljavne zakonodaje uprava Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS, d. d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, sklicuje 28. sejo skupščine družbe DARS, d. d., ki bo v petek, 21. junija 2024, ob 9. uri v sejni sobi uprave, v prostorih družbe DARS, d. d., Dunajska 7, Ljubljana.

12.06.2024 VEČ
Finančne novice
S&P Global Ratings potrdil bonitetno oceno

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in veljavne zakonodaje objavlja naslednje sporočilo: Bonitetna agencija Standars & Poor's (S&P) Global Ratings je po pregledu bonitetne ocene skladno z merili nove metodologije ocenjevanja podjetij po posameznih panogah družbi DARS, d. d., potrdila  obstoječo dolgoročno bonitetno oceno »A+«, kratkoročno »A-1« s stabilnimi obeti ter bonitetno oceno DARS kot samostojnega podjetja bbb-.

06.05.2024 VEČ
Finančne novice
Informacija po seji Nadzornega sveta DARS

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in veljavne zakonodaje objavlja naslednje obvestilo: Nadzorni svet DARS d.d. je na seji 25. 4. 2024 za obdobje šest mesecev na funkcijo predsednika uprave družbe DARS imenoval mag. Davida Skornška. Nov mandat bo nastopil 7. 5. 2024.

26.04.2024 VEČ
Finančne novice
Letno poročilo DARS za leto 2023

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in veljavne zakonodaje objavlja revidirano Letno poročilo DARS d.d. za leto 2023.

26.04.2024 VEČ
Finančne novice
Objava nerevidiranih računovodskih izkazov za leto 2023

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana in veljavne zakonodaje Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS, d. d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, objavlja nerevidirane računovodske izkaze za leto 2023.

30.03.2024 VEČ
Finančne novice
Sklepi 27. izredne seje skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, v pripetem delu notarskega zapisnika objavlja sklepe 27. izredne seje skupščine družbe DARS, ki je bila 29. 3. 2024.

29.03.2024 VEČ
Finančne novice
Objava sklica skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana, in veljavne zakonodaje uprava Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS, d. d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, sklicuje 27. izredno sejo skupščine družbe DARS, d. d., ki bo v petek, 29. 3. 2024, ob 11. uri v sejni sobi uprave, v prostorih družbe DARS, d. d., Dunajska 7, Ljubljana.

27.03.2024 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ