Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Obnovitvena dela
Obnova avtoceste med Framom in Slovensko Bistrico

V nedeljo, 5. maja 2024, bodo stekla pripravljalna dela za celovito obnovo odseka štajerske avtoceste A1 med Framom in Slovensko Bistrico, ki bo potekala do sredine oktobra letos. Najprej bo proti Ljubljani in proti Mariboru zaprt prehitevalni pas. Med enomesečno zaporo prehitevalnih pasov bodo dela potekala na vmesnem ločilnem pasu avtoceste. Promet bo v tem obdobju še vedno potekal po obeh polovicah avtoceste, po dveh zoženih pasovih v vsako smer.

03.05.2024 VEČ
Obnovitvena dela
Nadaljevanje obnove odseka gorenjske avtoceste med Hrušico in Lipcami

Po zimski prekinitvi in velikonočnih praznikih se bodo nadaljevala dela obnove odseka gorenjske avtoceste A2 med priključkoma Hrušica (Jesenice zahod) in Lipce (Jesenice vzhod).

29.03.2024 VEČ
Obnovitvena dela
Obnova avtocestnega odseka med Šentvidom in Kosezami

V soboto, 16. marca 2024, bodo stekla pripravljalna dela za obnovo voziščne konstrukcije na odseku avtoceste A2 med Šentvidom in Kosezami. V prvi fazi bo iz smeri Gorenjske proti Ljubljani zaprt prehitevalni pas od izhoda iz predora Šentvid proti razcepu Koseze, promet bo potekal po dveh zoženih pasovih. Zaprta bo tudi priključna cev predora Šentvid, ki iz Celovške ceste iz smeri Medvod vodi v predor Šentvid, obvoz bo urejen po Celovški cesti do severne ljubljanske obvoznice.

15.03.2024 VEČ
Obnovitvena dela
Nadaljevanje obnove pomurske avtoceste med Turniščem in Dolgo vasjo

Po zimski prekinitvi se bodo v ponedeljek, 11. marca 2024, nadaljevala dela obnove vozne površine na avtocesti A5 Turnišče–razcep Dolga vas, na razcepu Dolga vas, na delu odseka A5 med razcepom Dolga vas in Lendavo ter na hitri cesti H7 (od A5 do krožišča Dolga vas). V prvi fazi, ki bo trajala predvidoma do 17. marca 2024, bosta na navedenih odsekih zaprta prehitevalna pasova, promet bo v obeh smereh vožnje urejen samo po voznih pasovih.

08.03.2024 VEČ
Obnovitvena dela
Obnova pomurske avtoceste med Turniščem in Dolgo vasjo

V soboto, 16. septembra 2023, bodo stekla pripravljalna dela za preplastitev vozne površine na avtocestnih odsekih pomurske avtoceste A5 Turnišče–Dolga vas in Dolga vas–Lendava. V prvi fazi del, ki bo trajala predvidoma do 24. septembra 2023, bosta na odseku med Turniščem in razcepom Dolga vas zaprta prehitevalna pasova v dolžini 8,7 km, na odseku med razcepom Dolga vas in Lendavo pa v dolžini 800 m.

15.09.2023 VEČ
Obnovitvena dela
Obnova dolenjske avtoceste med Ivančno Gorico in Bičem

V soboto, 1. aprila 2023, bodo stekla pripravljalna dela za obsežnejšo obnovo odseka dolenjske avtoceste A2 med Ivančno Gorico in Bičem. V prvi fazi del, ki bo trajala predvidoma do konca aprila letos, bosta tako proti Ljubljani kot proti Novemu mestu zaprta prehitevalna pasova, promet pa bo urejen po dveh zoženih pasovih v vsako smer vožnje.

31.03.2023 VEČ
Obnovitvena dela
Preplastitev med Podtaborom in Lescami proti Karavankam

Po zimski prekinitvi se bodo danes, 29. marca 2023, nadaljevala dela za preplastitev gorenjske avtoceste A2 med Lescami in Podtaborom. Dela obsegajo preplastitev voziščne konstrukcije med nadvozom v Vrbi in viaduktom Peračica ter na priključkih Lipce, Lesce, Radovljica in Brezje.

29.03.2023 VEČ
Obnovitvena dela
Preplastitev med Šentiljem in Dragučovo ter med Dragučovo in Pernico

Po zimski prekinitvi se bodo danes, 27. marca 2023, nadaljevala dela za preplastitev štajerske avtoceste A1 na delu odseka med Šentiljem in razcepom Dragučova ter pomurske avtoceste med razcepom Dragučova in Pernico.

27.03.2023 VEČ
Obnovitvena dela
Obnova istrske hitre ceste med Škofijami in razcepom Sermin

V četrtek, 23. marca 2023, bodo stekla pripravljalna dela za obnovo vozne površine odseka istrske hitre ceste H5 med Škofijami in razcepom Sermin. Predvidoma do 11. aprila 2023 bo promet v obe smeri vožnje urejen samo po voznih pasovih, saj bosta prehitevalna zaprta zaradi ureditve začasnih križnih prehodov z ene polovice hitre ceste na drugo.

20.03.2023 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ