Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 12. februarja

Konec tedna je pričakovati močno povečano gostoto prometa, in sicer v petek in soboto iz mestnih središč proti turističnim krajem, v nedeljo in ponedeljek v obratni smeri. V petek in soboto bo povečan tudi tovorni promet.

04.02.2016 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 5. februarja

Konec tedna je pričakovati povečano gostoto prometa, in sicer v soboto iz mestnih središč proti turističnim krajem ter v nedeljo v obratni smeri. V nekaterih predelih Avstrije in Češke se že začenjajo zimske počitnice.

28.01.2016 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 29. januarja

Konec tedna je pričakovati povečano gostoto prometa iz mestnih središč proti turističnim krajem, v nedeljo iz turističnih krajev v notranjost države. Od sobote zvečer do nedelje opoldan bo zaradi del za ves promet zaprta štajerska avtocesta A1 med Vranskim in Trojanami proti Ljubljani.

21.01.2016 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 22. januarja

Konec tedna je lahko pričakovati nekoliko povečano gostoto prometa iz mestnih središč proti turističnim krajem, v nedeljo v obratni smeri. Opozarjamo na napovedan sneg v noči na petek in v petek zjutraj, ko se bodo vozne razmere precej poslabšale

14.01.2016 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 15. januarja

Konec tedna je pričakovati povečano gostoto prometa iz mestnih središč proti turističnim krajem, v nedeljo iz turističnih krajev v notranjost, predvsem od Avstrije in Italije proti Hrvaški, saj se pri naših južnih sosedih končujejo počitnice.

07.01.2016 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 27. avgusta 2020

Pričakujemo povečan promet na mejnih prehodih z Avstrijo in Hrvaško. Na mejnih prehodih ostaja nadzor prometa in potnikov. V teku so prenova pomurske avtoceste med Mursko Soboto in Turniščem, vipavske hitre ceste med Selom in Vogrskim ter dolenjske avtoceste med Drnovim in Brežicami. Večjih vplivov na potek prometa v območju izvajanja del ni pričakovati.

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ