Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 10. junija 2022

Do nedelje zjutraj bo na priključku Vrhnika zaprt uvoz na avtocesto proti Ljubljani. Zapora je potrebna zaradi ureditve južne obvoznice Vrhnika, naročnik del je Direkcija RS za infrastrukturo.

03.06.2022 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem fotografiranju delov primorske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 3. junija 2022 med 9. in 11. uro na odsekih avtoceste A1 med Brezovico in Vrhniko ter med Postojno in Razdrtim izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja.

01.06.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 3. junija 2022

Prihodnji teden bo na primorski avtocesti potekalo barvanje talnih obeležb z vročo plastiko. Kolikor bo mogoče, se bodo dela prilagajala prometnim tokovom.

27.05.2022 VEČ
Splošne novice
Ponovno odprtje informacijske pisarne za tretjo razvojno os sever

Družba DARS ponovno odpira vrata informacijske pisarne za severni del tretje razvojne osi v Občini Šmartno ob Paki. V pisarni bodo lahko občani Braslovč, Polzele, Šmartnega ob Paki, Velenja, Šoštanja in Slovenj Gradca osebno pridobivali vse informacije v zvezi s projektom nove cestne povezave. Pisarna bo pričela delovati v sredo, 8. junija 2022, v Šmartnem ob Paki. 

27.05.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 27. maja 2022

Zaradi reševalne vaje v predoru Golo Rebro bo v nedeljo do 13. ure zaprta štajerska avtocesta med Slovenskimi Konjicami in Dramljami oziroma Celjem.

20.05.2022 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem fotografiranju delov dolenjske, primorske in kraške avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 17. in 18. maja 2022 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtocest A1 (med Brezovico in Postojno ter med razcepom Gabrk in Izolo) in A2 (med Drnovim in Obrežjem) ter na celotni avtocesti A3 (med razcepom Gabrk in Fernetiči).

16.05.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 20. maja 2022

Od petka zvečer do ponedeljka zjutraj bo zaprta štajerska avtocesta med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani. Od 16. maja do 24. junija bo na primorski avtocesti proti Ljubljani zaprt izvoz Vrhnika.

13.05.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 13. maja 2022

Med Svetim Jurijem ob Ščavnici in Mursko Soboto poteka obnova premostitvenih objektov Bučečovci in Mokoš. Na območjih obeh objektov je ves promet preusmerjen na eno od polovic avtoceste, kjer poteka po enem pasu v vsako smer vožnje.

06.05.2022 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 6. maja 2022

Do konca prvomajskih praznikov pričakujemo povečan promet na slovenskih cestah. Proti slovenski in hrvaški obali ga bo največ danes in v soboto, v obratni smeri pa v nedeljo in ponedeljek. Neposredno pred prazniki in po njih bo tudi več tovornega prometa. V sredo se bo spremenila delovna zapora na vzhodni mariborski obvoznici med Pesnico in Dragučovo, ki bo s prilagajanjem zapore prometnim tokovom omogočila večjo pretočnost prometa.

29.04.2022 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ