Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov pomurske avtoceste in hitre ceste H7

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 11. maja 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A5 in hitre ceste H7, in sicer na odsekih med Cerkvenjakom in mejnim prehodom Pince ter med razcepom Dolga vas in krožiščem Dolga vas.

08.05.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 14. maja 2020

Na mejnih prehodih s sosednjimi državami še vedno veljajo posebne prometne ureditve ter poostren nadzor. Pričakujemo, da bo tam še naprej občasno prihajalo do zastojev in lahko tudi do daljšega čakanja. Ker se promet na slovenskih cestah postopno povečuje, voznike opozarjamo na možne zgostitve pred delovišči, posebej ob jutranjih in popoldanskih prometnih konicah.

07.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov avtocest in hitre ceste v Ljubljani in okolici

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo med 7. in 10. majem 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A1, delih avtoceste A2 in na hitri cesti H3, in sicer na odsekih med Krtino in Brezovico, med Vodicami in priključkom Trebnje zahod ter med razcepom Zadobrova in razcepom Koseze.

04.05.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 7. maja 2020

Na mejnih prehodih s sosednjimi državami veljajo posebne prometne ureditve ter poostren nadzor. Število odprtih prehodov se občasno spreminja. Pričakujemo, da bo tam še naprej občasno prihajalo do zastojev in lahko tudi do daljšega čakanja.

30.04.2020 VEČ
Finančne novice
Objava revidiranega letnega poročila 2019, izjave o upravljanju družbe in letnega dokumenta

DARS d.d. na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in veljavne zakonodaje objavlja revidirano Letno poročilo DARS d.d. za leto 2019, Izjavo o upravljanju družbe DARS d.d. za leto 2019 ter seznam informacij, ki so bile skladno z veljavno zakonodajo in na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. objavljene v obdobju zadnjih 12 mesecev v sistemu SEOnet.

30.04.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 30. aprila 2020

Na slovenskem avtocestnem omrežju se nadaljujejo redna vzdrževalna dela in popravila dotrajanih delov vozišč. Od petka zvečer do ponedeljka zvečer bo zaradi popravila vozišča v predorih zaprta štajerska avtocesta med Blagovico in Vranskim proti Mariboru, obvoz bo po vzporedni državni cesti.

23.04.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov štajerske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 23. aprila 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih štajerske avtoceste A1, in sicer na odsekih med Žalcem (Arjo vasjo) in Krtino. Meritve bodo izvedene na obeh smernih voziščih, na priključkih in počivališčih na tej trasi.

21.04.2020 VEČ
Splošne novice
Ponovno odprtje matičnih DarsGo servisov

V kratkem bomo ponovno odprli matične DarsGo servise, z izjemo prodajnih mest. Darsgo servis Ljubljana tako svoja vrata odpira že jutri, 22. aprila 2020, 4. maja 2020 pa se odprejo tudi DarsGo servisi Maribor, Gruškovje, Obrežje in Fernetiči.

21.04.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 23. aprila 2020

Na odprtih mejnih prehodih veljajo posebne prometne ureditve ter poostren nadzor. Število odprtih mejnih prehodov se občasno spreminja. Pričakujemo, da bo tam še naprej občasno prihajalo do zastojev in lahko tudi daljšega čakanja.

16.04.2020 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ