Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Finančne novice
Sklepi 15. seje skupščine DARS d.d.

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, v pripetem notarskem zapisniku objavlja sklepe 15. seje skupščine DARS d.d., ki je bila 25. marca 2019

26.03.2019 VEČ
Splošne novice
Izhodišča za urejanje ljubljanske obvoznice z vpadnicami

Ministrstvo za infrastrukturo je pripravilo novinarsko konferenco, na kateri je predstavilo izhodišča za urejanje ljubljanskega avtocestnega obroča in vpadnih cest. Izhodišča temeljijo na študiji, ki jo je za ministrstvo naročil DARS, izdelala pa jo je družba PNZ svetovanje projektiranje v sodelovanju z Ljubljanskim urbanističnim zavodom.

26.03.2019 VEČ
Finančne novice
Objava sklica skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, uprava Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, sklicuje 15. sejo skupščine DARS d.d., ki bo 25. marca 2019 ob 11. uri v sejni sobi uprave, v prostorih DARS d.d., Izpostava Ljubljana, Dunajska 7.

25.03.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 28. marca 2019

Z ugodnejšimi vremenskimi razmerami so nastopili ustrezni pogoji za izvajanje vzdrževalnih del, ki so nujna za zagotavljanje prometne varnosti in prevoznosti avtocest, zato prosimo za previdno in strpno vožnjo ter pozorno spremljanje signalizacije. Vedno bolj obremenjene avtoceste, predvsem s tovornim prometom, zahtevajo tudi vse pogostejše obnove.

22.03.2019 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju dela primorske avtoceste

Uporabnike primorske avtoceste obveščamo, da se bo v nedeljo, 24. marca, izvajalo sferično snemanje in lasersko skeniranje na delih primorske avtoceste A1. Gre za odseke, ki so bili obnovljeni v letu 2018, za njih pa še ni vseh tehničnih podatkov in meritev.

22.03.2019 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju dela dolenjske in dela podravske avtoceste

Uporabnike dolenjske in podravske avtoceste obveščamo, da se bo med 21. in 24. marcem 2019 izvajalo sferično snemanje in lasersko skeniranje dveh odsekov avtocest. Gre za odseka, ki sta bila obnovljena v letu 2018, za njiju pa še ni vseh tehničnih podatkov in meritev. Gre za del avtoceste A2 med priključkoma Dobruška vas-Drnovo, skupaj s priključkom Smlednik in počivališčema Zaloke ter del avtoceste A4 med priključkom Podlehnik in državno mejo s Hrvaško, skupaj s priključkom Zakl in počivališčema Podlehnik.

19.03.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 21. marca 2019

Konec tedna, ko je manj dnevnih migracij kot med delavniki, bo na naših avtocestah kar nekaj delovnih zapor, predvsem zaradi preplastitev poškodovanih delov vozišč. Od petka zvečer do nedelje popoldne bo zaprta štajerska avtocesta med Blagovico in Vranskim proti Mariboru, zlasti v soboto je pred izvozom Blagovica pričakovati zastoje. Dela bodo v soboto potekala na odseku med Domžalami in Šentjakobom proti Ljubljani, promet bo urejen po enem pasu. Delovni zapori bosta tudi na odseku dolenjske avtoceste med Šmarjem - Sapom (Škofljico) in Ljubljano, in sicer v soboto proti Novemu mestu.

15.03.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 14. marca 2019

Čez vikend in v prihodnjem tednu bo na primorski avtocesti zaradi del močno oviran promet na odseku med Razdrtim in Ravbarkomando.

07.03.2019 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 7. marca 2019

Konec tedna bo povečan promet proti turističnim krajem in nazaj, saj se zaključujejo počitnice v zahodnem in osrednjem delu Slovenije. Prihodnji teden bodo spet bolj izrazite jutranje in popoldanske prometne konice.

28.02.2019 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ