Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Finančne novice
Imenovanje novih članov uprave družbe DARS

Nadzorni svet družbe DARS d.d. je na današnji seji za petletni mandat imenoval štiri člane uprave družbe. Z 10. julijem 2020 so mandat tako nastopili: kot predsednik uprave družbe DARS d.d. mag. Valentin Hajdinjak, kot člani uprave pa mag. Romana Fišer, Boštjan Rigler in dr. Peter Gašperšič.

10.07.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 16. julija 2020

Pričakujemo povečan promet na mejnih prehodih – predvsem od Avstrije proti Hrvaški ter iz urbanih središč proti turističnim krajem in obratno. Zaradi prenove predora Golovec je spremenjen potek prometa na vzhodni ljubljanski obvoznici. Poteka tudi prenova pomurske avtoceste med Mursko Soboto in Turniščem. Na mejnih prehodih ostaja nadzor prometa in potnikov, na nekaterih kontrolnih točkah s sosednjimi deželami so spremenjena pravila prehajanja meja.

09.07.2020 VEČ
Finančne novice
Informacija po seji Nadzornega sveta DARS d.d.

Na včerajšnji seji Nadzornega sveta DARS d.d. je bil soglasno za predsednika nadzornega sveta imenovan g. Pavle Hevka, inž. grad., mag. ekon. in posl. ved, za namestnika predsednika nadzornega sveta pa dr. Robert Rožič. Nadzorni svet DARS d.d. je imenoval tudi člane v obe komisiji nadzornega sveta.

07.07.2020 VEČ
Prometna varnost
Uporaba odstavnega pasu v nenujnih primerih je nevarna in prepovedana

Vse uporabnike opozarjamo, naj ne vozijo ali prehitevajo po odstavnem pasu. V primeru okvare vozila pa naj poskrbijo za svojo varnost, tako da vklopijo varnostne utripalke, oblečejo odsevni jopič, postavijo varnostni trikotnik in se čim prej umaknejo za odbojno ograjo. Za klic na pomoč lahko uporabijo enega od SOS-stebričkov.

03.07.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 9. julija 2020

Z začetkom turistične sezone pričakujemo povečan promet turistov v obeh smereh – od Hrvaške proti Avstriji in obratno. Zaradi prenove predora Golovec je spremenjen potek prometa na vzhodni ljubljanski obvoznici. Čez vikend bo zaradi nujnih vzdrževalnih del zaprt odsek štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico v smeri proti Ljubljani.

02.07.2020 VEČ
Obnovitvena dela
Začetek obnove pomurske avtoceste med Mursko Soboto in Turniščem

V nedeljo, 5. julija 2020, popoldne bodo stekla pripravljalna dela za obnovo 11,2 km smernih vozišč pomurske avtoceste na odseku med Mursko Soboto in Turniščem. Poleg avtoceste bodo obnovljeni tudi objekti na njej ter priključka Murska Sobota in Lipovci. Štirimesečna gradbena dela bodo stekla v ponedeljek, 6. julija 2020.

01.07.2020 VEČ
Finančne novice
Trajnostno poročilo družbe DARS za leto 2019

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d. d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in veljavne zakonodaje objavlja Trajnostno poročilo 2019.

29.06.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 2. julija 2020

Z začetkom turistične sezone pričakujemo povečan promet turistov v obeh smereh – od Hrvaške proti Avstriji in obratno. Zaradi prenove predora Golovec je spremenjen potek prometa na vzhodni  ljubljanski obvoznici. Na mejnih prehodih ostaja nadzor prometa in potnikov, na nekaterih kontrolnih točkah s sosednjimi državami so spremenjena pravila prehajanja meja.

24.06.2020 VEČ
Finančne novice
Sklepi 19. seje skupščine DARS

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, v pripetem delu notarskega zapisnika objavlja sklepe 19. seje skupščine DARS d.d., ki je bila 23. junija 2020.

23.06.2020 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ