Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju v Mariboru in okolici

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo v sredo, 20. septembra 2023, med 9.30 in 14. uro izvajale meritve laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na štajerski avtocesti A1 med priključkoma Maribor sever (krožiščem Pesnica) in Maribor vzhod (Zrkovci), pomurski avtocesti A5 med razcepom Dragučova in Pernico ter regionalni cesti R2-430 (bivši hitri cesti skozi Maribor) med Kosovelovo ulico in Tržaško cesto.

19.09.2023 VEČ
Obnovitvena dela
Obnova pomurske avtoceste med Turniščem in Dolgo vasjo

V soboto, 16. septembra 2023, bodo stekla pripravljalna dela za preplastitev vozne površine na avtocestnih odsekih pomurske avtoceste A5 Turnišče–Dolga vas in Dolga vas–Lendava. V prvi fazi del, ki bo trajala predvidoma do 24. septembra 2023, bosta na odseku med Turniščem in razcepom Dolga vas zaprta prehitevalna pasova v dolžini 8,7 km, na odseku med razcepom Dolga vas in Lendavo pa v dolžini 800 m.

15.09.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 22. septembra 2023

S koncem tedna odstranjujemo delovno zaporo na severni ljubljanski obvoznici med Tomačevim in Zadobrovo ter začenjamo z obnovo pomurske avtoceste med Turniščem in Dolgo vasjo.

15.09.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 15. septembra 2023

V soboto bo med Slovensko Bistrico in Slovenskimi Konjicami proti Ljubljani zaradi sanacije vozišča promet potekal po enem pasu, pričakovati je zastoje. V nedeljo se bo sanacija vozišča izvajala na območju priključka Dramlje proti Ljubljani

08.09.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 8. septembra 2023

Začelo se je novo šolsko leto in zlasti v ponedeljek opozarjamo na močno povečan promet. Poleg običajnih jutranjih in popoldanskih prometnih konic bodo do sredine septembra na naših cestah še prisotni tranzitni prometni tokovi dopustnikov.

01.09.2023 VEČ
Finančne novice
Objava nerevidiranega polletnega poročila

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in veljavne zakonodaje objavlja nerevidirano poročilo o poslovanju družbe DARS v prvem polletju 2023.

31.08.2023 VEČ
Finančne novice
S&P Global Ratings ponovno dodelil bonitetno oceno

Bonitetna agencija Standars & Poor's (S&P) Global Ratings je družbi DARS d.d. ponovno dodelila dolgoročno bonitetno oceno »A+« in kratkoročno »A-1« s stabilnimi obeti ter zvišala bonitetno oceno DARS kot samostojnega podjetja iz bb+ na bbb-.

25.08.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 1. septembra 2023

Danes ponoči bo ponovno odprt priključek Ljubljana Vič, v Novih Jaršah pa bo na priključku Šmartinska cesta ponovno odprt uvoz proti Tomačevemu. V soboto in nedeljo bo zaradi nujne sanacije vozišča zaprt priključek Ljubljana Brod proti Kranju.

25.08.2023 VEČ
Finančne novice
Sklepi 25. seje skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, v pripetem delu notarskega zapisnika objavlja sklepe 25. seje skupščine družbe DARS, ki je bila 21. 8. 2023.

22.08.2023 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ