Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 12. januarja 2024

Konec tedna pričakujemo povečan promet zlasti iz smeri Hrvaške proti Avstriji zaradi praznika v nekaterih sosednjih državah in konca počitnic v nekaterih evropskih državah. Prihodnji teden se na obalni hitri cesti med Koprom in Izolo nadaljuje prenova električnega daljnovoda ELES, zaradi česar bo promet v obeh smereh vožnje potekal po enem prometnem pasu.

05.01.2024 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 5. januarja 2024

Na avtocestnem omrežju v prihodnjih dneh ni predvidenih vzdrževalnih del.

29.12.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 29. decembra 2023

Na avtocestnem omrežju v prihodnjih dneh ni predvidenih vzdrževalnih del. Dela med razcepom Sermin in Izolo so bila prekinjena in se bodo nadaljevala po novoletnih praznikih.

22.12.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 22. decembra 2023

Konec tedna bo promet na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko proti Kopru potekal po enem pasu zaradi sanacije nadvozov. Pričakovati je zastoje.

15.12.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 15. decembra 2023

Konec tedna bo na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko proti Kopru promet potekal po enem pasu zaradi sanacije nadvozov Brezovica in Podpeč. Pričakovati je zastoje.

08.12.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 8. decembra 2023

V prihodnjih dneh večja vzdrževalna dela niso predvidena. Obeta se nestanovitno vreme, zato pozivamo k previdni vožnji.

01.12.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 1. decembra 2023

Konec tedna bo zaprta štajerska avtocesta med Celjem in Slovenskimi Konjicami proti Mariboru, obvoz bo po državni cesti. Dela bodo tudi med Postojno in Razdrtim proti Kopru, pred priključkom Brezovica proti Ljubljani, med Brnikom in Vodicami proti Ljubljani in na območju priključka Šmarje - Sap proti Ljubljani. Pričakovati je zastoje.

24.11.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 24. novembra 2023

Konec tedna bo popolna zapora štajerske avtoceste med Blagovico in Vranskim proti Mariboru, obvoz bo po vzporedni cesti. Dela bodo tudi na primorski avtocesti v obeh smereh vožnje, na območju priključka Ljubljana Vič ter med Sneberjem in razcepom Zadobrova. Pričakovati je zastoje.

17.11.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 17. novembra 2023

Konec tedna bo zaradi del zaprta štajerska avtocesta med Blagovico in Vranskim proti Mariboru, obvoz bo po vzporedni cesti. Dela bodo tudi na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko proti Kopru. Pričakovati je zastoje.

10.11.2023 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ