Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 10. junija 2021

Od sobote zvečer do nedelje opoldne bo zaradi del zaprta štajerska avtocesta med priključkom Celje center in Slovenskimi Konjicami proti Mariboru. Konec tedna bo zaradi spreminjanja zapore zaprt tudi odsek vipavske hitre ceste med Vogrskim in Selom. V prihodnjih dneh bo tudi nekaj nočnih zapor zaradi del v predorih.

03.06.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 3. junija 2021

Konec tedna bo zaprt odsek štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani, obvoz bo urejen po vzporedni državni cesti. Prihodnji teden bo tudi nekaj nočnih zapor zaradi pranja predorov – v noči na torek bo tako zaprt odsek dolenjske avtoceste med Šmarjem - Sapom in Malencami proti Ljubljani, v nočeh na četrtek in petek pa predor Šentvid proti Kranju.

27.05.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 27. maja 2021

Do konca tedna bodo zaključena dela v predoru Golovec, promet bo skozi obe predorski cevi spet potekal brez omejitev. Zaradi pregleda predorov bodo konec tedna nočne zapore na vipavski hitri cesti med razcepom Nanos in priključkom Vipava. V soboto pričakujemo zastoje zaradi del na primorski avtocesti med Postojno in Uncem proti Ljubljani.

20.05.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 20. maja 2021

V noči s četrtka na petek bo popolna zapora predora Golovec, ves promet bo preusmerjen čez severno ljubljansko obvoznico. Na priključku Ljubljana vzhod je zaprt izvoz iz smeri Zadobrove na Zaloško cesto. V soboto bo zaprt priključek Trebnje zahod. Na štajerski avtocesti med Šentiljem in Pesnico poteka obnova viadukta Kresnica. Dela se nadaljujejo tudi na vipavski hitri cesti med Vogrskim in Selom ter na pomurski avtocesti med Mursko Soboto in Turniščem.

13.05.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 13. maja 2021

Konec tedna bo zaprta štajerska avtocesta med Blagovico in Vranskim proti Mariboru, obvoz bo urejen po vzporedni državni cesti. Prav tako konec tedna bo na primorski avtocesti med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani promet potekal le po enem pasu. V nočeh s četrtka na petek in s ponedeljka na torek bosta popolni zapori predora Golovec.

06.05.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 6. maja 2021

Konec tedna je zaradi prvomajskih praznikov pričakovati povečan promet proti Hrvaški, slovenski obali in drugim turističnim krajem. Zaradi omejitev tovornega prometa nad 7,5 t med prazniki bo v petek in ponedeljek pred mejnimi prehodi več tovornih vozil kot običajno. Začenjata se obnovi viadukta Kresnica na štajerski avtocesti med Šentiljem in Pesnico ter dokončanje obnove pomurske avtoceste med Mursko Soboto in Turniščem. V nočeh s sobote na nedeljo in s prihodnjega četrtka na petek bosta popolni zapori predora Golovec, ves promet bo preusmerjen čez severno ljubljansko obvoznico H3.

29.04.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 29. aprila 2021

Konec tedna je zaradi začetka šolskih počitnic in sproščanja protikoronskih ukrepov pričakovati povečan promet proti turističnim krajem. Med ponedeljkom in četrtkom bo ponoči med 22. in 5. uro popolna zapora predora Golovec, ves promet bo preusmerjen čez severno ljubljansko obvoznico H3.

22.04.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 22. aprila 2021

Konec tega tedna bo zaprt odsek štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani, obvoz bo urejen po vzporedni državni cesti. Delovne zapore bodo prihodnje dni tudi na štajerski avtocesti med Celjem in Žalcem proti Ljubljani ter med Slovensko Bistrico in Framom, na primorski avtocesti med Postojno in Razdrtim proti Kopru, v Ljubljani med Brodom in Šmartnim proti Kranju in na dolenjski avtocesti med Trebnjem in Bičem proti Ljubljani.

15.04.2021 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 15. aprila 2021

Konec tega tedna bosta zaprta odsek štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani ter odsek vipavske hitre ceste med Selom in Vogrskim v obe smeri vožnje. Obvoz bo urejen po vzporednih državnih cestah.

08.04.2021 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ