Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Prometna napoved
Prometna napoved do 11. junija 2020

Pričakujemo zastoje v času jutranjih in popoldanskih prometnih konic, še posebej na območjih delovnih zapor. Zaradi postopnega sproščanja protikoronskih ukrepov pričakujemo na avtocestah več prometa, zlasti od Avstrije proti Hrvaški. Na mejnih prehodih ostaja nadzor prometa in potnikov.

04.06.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 4. junija 2020

Voznike opozarjamo, da v času jutranjih in popoldanskih prometnih konic ponovno prihaja do zastojev, še posebej na območjih delovnih zapor. Zaradi postopnega sproščanja ukrepov ter praznikov v nekaterih evropskih državah je pričakovati vse več prometa od Avstrije proti Hrvaški. Na mejnih prehodih s sosednjimi državami ostaja nadzor prometa in potnikov. Občasno pred mejnimi prehodi prihaja tudi do daljšega čakanja.

28.05.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 28. maja 2020

Ker se promet na slovenskih cestah povečuje, v času jutranjih in popoldanskih prometnih konic ponovno prihaja do zastojev, še posebej na območjih delovnih zapor. Zaradi postopnega sproščanja protikoronskih ukrepov ter praznika v nekaterih evropskih državah je pričakovati vse več prometa od Avstrije proti Hrvaški. Na mejnih prehodih s sosednjimi državami ostaja nadzor prometa in potnikov. Občasno pred mejnimi prehodi prihaja tudi do daljšega čakanja.

21.05.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 21. maja 2020

Na mejnih prehodih s sosednjimi državami ostaja poostren nadzor prometa in potnikov, občasno prihaja tudi do daljšega čakanja. Ker se promet na slovenskih cestah postopno povečuje, voznike opozarjamo, da v času jutranjih in popoldanskih prometnih konic ponovno prihaja do zastojev, še posebej na območjih delovnih zapor.

14.05.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 14. maja 2020

Na mejnih prehodih s sosednjimi državami še vedno veljajo posebne prometne ureditve ter poostren nadzor. Pričakujemo, da bo tam še naprej občasno prihajalo do zastojev in lahko tudi do daljšega čakanja. Ker se promet na slovenskih cestah postopno povečuje, voznike opozarjamo na možne zgostitve pred delovišči, posebej ob jutranjih in popoldanskih prometnih konicah.

07.05.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 7. maja 2020

Na mejnih prehodih s sosednjimi državami veljajo posebne prometne ureditve ter poostren nadzor. Število odprtih prehodov se občasno spreminja. Pričakujemo, da bo tam še naprej občasno prihajalo do zastojev in lahko tudi do daljšega čakanja.

30.04.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 30. aprila 2020

Na slovenskem avtocestnem omrežju se nadaljujejo redna vzdrževalna dela in popravila dotrajanih delov vozišč. Od petka zvečer do ponedeljka zvečer bo zaradi popravila vozišča v predorih zaprta štajerska avtocesta med Blagovico in Vranskim proti Mariboru, obvoz bo po vzporedni državni cesti.

23.04.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 23. aprila 2020

Na odprtih mejnih prehodih veljajo posebne prometne ureditve ter poostren nadzor. Število odprtih mejnih prehodov se občasno spreminja. Pričakujemo, da bo tam še naprej občasno prihajalo do zastojev in lahko tudi daljšega čakanja.

16.04.2020 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 16. aprila 2020

Na odprtih mejnih prehodih veljajo posebne prometne ureditve ter poostren nadzor. Število odprtih mejnih prehodov se občasno spreminja. Pričakujemo, da bo tam še naprej občasno prihajalo do zastojev in daljšega čakanja.

09.04.2020 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ